PORTAL NA SPRZEDAŻ - biuro@zpodziemia.pl

login: hasło: Rejestracja
FORUM +
TEMAT: BRAKUJąCE PROFILE ALBUMóW POSZCZEGóLNYCH ARTYSTóW/
Witam, zauważyłem że na portalu brakuje kilka profili albumów poszczególnych artystów/zespołów.
Chciałem ocenić i skomentować jednak nie znalazłem niestety.
Nie wiem jak się dodaje te albumy żeby można było ocenić i dodać komentarz od usera.
Co zauważyłem to dodaje od razu tego czego nie ma na portalu:
Pih- Boisz się alarmów Peiha solo album
Kropka nad i - Między Bogiem a prawdą
Grz- Samuraj
Peja- DDA ( Dorosłe dziecko alkoholika)
Ddk Rpk-Raprodukcja prawdy dotyk
Ddk Rpk- Słowo dla ludzi cz.1
Donguralesko- Dom otwartych drzwi
Ski skład- Wspólne zadanie
Olsen/ Fu - Kameleon
Kaczor- Przyjaźń, duma,godność
Hiphopowy raport z osiedla 2000
Styl reprezentacji pierwszej ligi
Zptu- Zptu
Nagły atak spawacza- Hip hop giwery i bulteriery
Na razie tyle czego akurat nie ma i jako nowy dopiero co świeżak nie wiem jak tam się tutaj dodaje profile albumów. To co znam oczywiście oceniłem i zawsze jakiś komentarz dodaje .Chciałbym żeby zrobić strony dla tych płyt bo to dobre produkcje.

Gość rapmen
2021-01-14, 10:45
Jeszcze nie ma albumu pierwszego
Firma- Z dedykacją dla ulicy

slawo / Nowa Dęba
2021-01-14, 20:03
Dziękuje za wielkie zaangażowanie, płyty można dodawać klikając piały plusik na czerwonym tle koło przycisku płyty lub bezpośrednio pod tym linkiem: https://zpodziemia.pl/albumy/dodaj.php

Gość rapmen
2021-01-14, 21:23
Witam , to jak może zwykły user też dodawać albumy na portal to może i spróbuję to co powyżej opisałem dodać .Co do treści maila który dostałem od pana bodajże napiszę tutaj bo nie wiem czy to dotarło do nadawcy czy nie dotarło ? Więc to co znam i co posiadam w mojej kolekcji płyt z hiphopem oceniłem i skomentowałem jak mogłem najlepiej .Co do nielegali bardziej siedzę w legalnych produkcjach i bardziej takie posiadam w mojej kolekcji . Chociaż zawsze ciekawią mnie nowe produkcje i zawsze coś nowego chce poznać nowe grupy i wykonawców .Na pewno sprawdzę też bazę nielegali . Co do mojej pracy no cóż nie siedzę w nielegalach raczej na bieżąco staram się naszych wyjadaczy sceny rapowej śledzić .Tak to tam takich nowinek z nielegali nie znam się kto tam co wydał gdzie co wyszło raczej w tym się nie odnajduję . Na pewno lepiej jak widać mnie idzie orientowanie się w bazie legalnych albumów jakie wyszły od początku istnienia rapu w Polsce . Jak będę mógł to dodam na pewno te profile tak z pasji do rapu bo to kocham . Może jeszcze coś innego bo trochę tych braków zauważyłem a na pewno jest jeszcze coś czego nie dodałem na listę . Na razie zobaczę co mogę jeszcze skomentować chociaż już prawie wszystkie albumy jakie przesłuchałem opisałem . Może jeszcze coś znajdę co znam.

Tak jeszcze co chciałem polecić to ja przykładowo teraz biorę albumy z kanału youtube Kris Kowalski bo tam dużo jest dodawanych całych albumów różnych wykonawców i zespołów z rapu Polskiego . Tam też zdarzają się nielegale że też ten gościu dodaje czasami jakieś albumy . Na pewno dobry kanał dla fanów hiphopu bo tam ciągle coś nowego jest dodawane sam tam dużo odkryłem i pobrałem wiele dobrych albumów których nie znałem do tej pory. Tak że polecam ten kanał bo to perełka dla słuchaczy .
Tak żeby nie rozwijać monologu to jeszcze kanał RaptapesbyGrędziu ta osoba spotyka się z różnymi raperami znanymi także ci co już nie nagrywają dawno i nie wydają już albumów. Gościu dociera do tych nawet już raperów z naszej sceny co dawno nie było o nich słychać . Polecam można zobaczyć wywiady z takimi grupami które są znane i popularne i którzy budowali naszą scenę rapową od początku .Na pewno Grędziu robi kawał dobrej roboty nie wiem czy zna wasz portal akurat ale chłopaczyna ma też taką pasję że zbiera kasety z polskim rapem . Podobnie mam ja tyle że on to ma wszystkie podpisy od artystów na każdej kasecie autograf . Po to też się spotyka między innymi z nimi . Może jak będę na jego kanale to zapytam się go czy ma tutaj konto już ? Tak samo może polecę żeby wpadł tutaj Kris ten od tego kanału gdzie dodaje albumy rapowe .

+ DODAJ POST

ZALOGUJ SIĘ ABY DODAĆ POST
AUTOR

INFO
Założony
2021-01-13, 20:54
Wypowiedzi
3