Witam, jak Wam się podobał film? Ja oglądałem 2 razy. Za pierwszym razem miałem jakiś niedosyt. Za drugim dopiero byłem w pełni zadowolony. A jak Wam się podobało?
No ja oglądałem film tylko raz, ale do mnie trafił. Byłem bardzo pozytywnie zaskoczony, bo prawdę mówiąc spodziewałem się czegoś poniżej przeciętnej, no ale na szczęście okazało się inaczej :)
Też raz oglądałam, film świetny chociaż myślałam, że będzie trochę więcej o samym Magiku, a mniej o PFK. Ale w sumie wyszło spoko ;)
Ja oglądałam tylko raz i w zupełności mi wystarczy , nie jestem zadowolona z filmu , może dlatego , że nie bardzo interesuje mnie repertuar tego typu , ale dla miłośników musiało być to coś , pozdrawiam ;)
ja oglądałam 3 razy. Za pierwszym razem bardzo do mnie trafiło. płakałam potem w kiblu w kinie... Jednym słowem: Był bardzo dobrze zrobiony, zwłaszcza końcówka, zdjęcia itp. Rzadko się zdarza w naszym rodzimym kinie taka perełka. Każdemu ten film polecam, nawet, jeśli ktoś nie jest fanem PFK warto obejrzeć.