PORTAL NA SPRZEDAŻ - biuro@zpodziemia.pl

login: hasło: Rejestracja
FORUM +
TEMAT: JESTEś BOGIEM - OPINIE, RECENZJE, KOMENTARZE
Witam, jak Wam się podobał film? Ja oglądałem 2 razy. Za pierwszym razem miałem jakiś niedosyt. Za drugim dopiero byłem w pełni zadowolony. A jak Wam się podobało?

Gość leo
2012-10-03, 21:14
No ja oglądałem film tylko raz, ale do mnie trafił. Byłem bardzo pozytywnie zaskoczony, bo prawdę mówiąc spodziewałem się czegoś poniżej przeciętnej, no ale na szczęście okazało się inaczej :)

kamaa / Bełchatów
2012-10-05, 14:34
Też raz oglądałam, film świetny chociaż myślałam, że będzie trochę więcej o samym Magiku, a mniej o PFK. Ale w sumie wyszło spoko ;)

kaarolka / Nowa Dęba
2012-10-05, 15:28
Ja oglądałam tylko raz i w zupełności mi wystarczy , nie jestem zadowolona z filmu , może dlatego , że nie bardzo interesuje mnie repertuar tego typu , ale dla miłośników musiało być to coś , pozdrawiam ;)

arsula / Wrocław
2013-09-29, 13:33
ja oglądałam 3 razy. Za pierwszym razem bardzo do mnie trafiło. płakałam potem w kiblu w kinie... Jednym słowem: Był bardzo dobrze zrobiony, zwłaszcza końcówka, zdjęcia itp. Rzadko się zdarza w naszym rodzimym kinie taka perełka. Każdemu ten film polecam, nawet, jeśli ktoś nie jest fanem PFK warto obejrzeć.

+ DODAJ POST

ZALOGUJ SIĘ ABY DODAĆ POST
AUTOR
slawo
z miasta Nowa Dęba
woj. podkarpackie
założył: 83 tematów
napisał: 71 postów

INFO
Założony
2012-10-03, 17:59
Wypowiedzi